European Copper Institute

Elektromos berendezések otthonunkban

 

Funkcionális és flexibilis elektromos berendezések otthonunkban

Amikor az otthonunk körüli munkákra kerül a sor, rengeteg dolgot kell átgondolni – ilyen a bútorozás, a falak színe és a lehetséges tárolóhelyek, hogy egy párat említsünk –, viszont egy alapvető elemet sokan figyelmen kívül hagynak: az elektromos berendezéseket. Az új vagy felújított terület használatbavételekor derül csak ki, hogy a kényelem, illetve energia-megtakarítás nagy mértékben fokozható lenne, ám ekkor már túl késő. Szerencsére a segítség kéznél van.

Információ és inspiráció

A tudásbeli hiányosságok pótlására a Leonardo ENERGY (a Copper Alliance által működtetett, a fenntartható energia területén dolgozó szakértőkből álló nemzetközi közösség) cikksorozatot indított annak érdekében, hogy az embereket az otthonok elektromos berendezéseinek témakörében inspirálja és informálja.

Ezek a cikkek rendszeresen frissülnek az új technológiákra vonatkozóan, áttekintést adnak azok jellemzőiről, középpontba helyezve a tulajdonos számára nyújtott kézzelfogható előnyöket, például hogy milyen hozzáadott kényelem, energiahatékonyság és biztonság érhető el általuk.

Az alábbi lista tartalmazza az eddig megjelent cikkeket. A legfrissebb írásért látogasson el a cikkek honlapjára, a pitchbook.copperwire.org oldalra.